"Lelaki semua sama ja! Penipu! Jahat! Macam babi! bodoh!"-pompuan yang suka cakap camni memang aku nak kasi pelempang paranawei. abeh bapak kau sapa? maknyah?

YE! memang xsemua perempuan cakap macam ni. yang makan cili, rasalah pedasnya.

dan aku pantang perempuan kasi aku marah.
nak bergurau, ada one fine thin line yang kau x boleh lepas.
once kau lepas thin line tu, aku akan treat kau macam lelaki. kasar. mencarut. 
hembus asap rokok kat muka kau. 
kurang ajar bukan? marah kan? xsuka kan?
marah aku sampai sini ja. krg pggil aku bengis lagi. macam mana awek nak dekat. Lelaki memang kaum yang penyabar. 

hehh. peduli apa aku. bukannya aku nak kawin ngn ko. mulut busuk.

8 comments:

  1. kahkahkah...makwe mana yang cakap macam tu dekat lu? memang f-ing steady la dia..haha..

    ReplyDelete
  2. gua rasa manis cz gua layan candy jaa. xmaen la cili2 ni.

    HEE

    ReplyDelete
  3. http://kisah-orang-melayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. kalau saya jadik lelaki , memang merasa makan kerusi dah kot .
    *maknanya saya bukan golongan ini lah kan .
    btw , be my follower too .

    ReplyDelete
  5. lu jgn biae pompuan mcm ni, buat je ape2 yg patut, orang cakap kalau pompuan macam ni, kalo kita bantai takpe, hukumnye HARUS

    ReplyDelete

komplenan