medical fuckup

gua tak peduli lah ura-ura dari pengalaman kawan-kawan kadet gua. biar mati hidup balik pastu mati balik, gua takkan percaya sama lu orang punya sembang. sembang kadang-kadang macam gampang, cerita nak hiperbola je. heh. kadang-kadang ikut common sense memang gua percaya.

gua bersama-sama rakan sejihad ali abu apan ahcong dan entah sapa-sapa dari course ejiniering ke RSAT(rumah sakit Angkatan Tentera) settlekan medical checkup. Macam cibai lama menunggu. Ni la institusi askar, tggu tggu dan tggu. kalau boleh merokok, 4 batang rokok dan segelas teh boleh habis sambil borak sakan pasal pelajaran. bila semua dah settle kat CP1. masuk plak dalam bilik doc. wussup doc. 

"khunsa ada tak kat sini, kalau ada keluar dulu" doktor. ali abu hafiz seman dan lain-lain geleng yakin.

"ok, kalau tak ada tak apa. kamu semua penah jatuh, patah kaki tulang bengkok, kaki kengkang ke bla bla bla'' doktor. budak2 cepat-cepat menidakkannya.

"buasir?" doktor. semua geleng kepala laju2.

"ok bagus la kalau macam tu" doktor cakap separuh. bukan main lega. tanda-tanda tak payah telanjang.

"semua tanggal pakaian ye, tinggal seluar dalam je." doktor. gua blank habis. riuh bilik kecik tu.

doktor capai sarung tangan getah dan tuding jari kat gua. "kau first, tanggal suar kecik kau sampai lutut"


mampuih.


check balls sambil suruh batuk-batuk.dah la doc laki. kalau doc perempuan kan best. bleh gentle2 skit. hehhhhhh.

5 comments:

  1. rajin giler lu buat medical check up

    ReplyDelete
  2. heleh lu brader.
    baru check balls dah nak post kat sini.
    aku kena check benda sama tapi bukan balls dengan doc laki lak tu.
    tadak pun nak post.
    rilek la tunggu tu sebahagian dari amalan askar.
    hak.

    ReplyDelete
  3. aku suka bab med checkup... stim woo... kena jentik2...

    ReplyDelete

komplenan